Zoeken naar e sigaret longen

e sigaret longen
Laatste Nieuws Elektronische sigaret schadelijk? Lees hier de onderzoeken.
Zowel het gebruik als het passief gebruik van een elektronische sigaret veroorzaken geen significante gevolgen aan het functioneren van de longen op korte termijn, in tegenstelling tot tabakssigaretten. Onderzoek naar de gevolgen van passief roken van een elektronische sigaret. Uitkomst: De damp van een elektronische sigaret blijft gemiddeld zon 11 seconden aanwezig, terwijl de rook van een sigaret 20 minuten aanwezig blijft. De onderzoekers concluderen dat het passief gebruik van een elektronische sigaret geen gevolgen met zich meebrengt. Onderzoek naar cytotoxische potentie van e-liquid t.o.v. Uitkomst: Onderzoekers concluderen dat de damp van elektronische sigaretten significant minder cytologisch is dan sigarettenrook. Onderzoek naar de gevolgen op de gezondheid door het gebruik van elektronische sigaretten t.o.v. Uitkomst: Bijproducten geproduceerd door elektronische sigaretten zijn relatief aan tabaksrook minimaal. De studie geeft aan dat er geen gevaar voor de gezondheid bestaat, gebaseerd op e gemeten waarden van de geanalyseerde stoffen.
Onderzoek: E-sigaret is niet toxische en net zo veilig als lucht E-sigaret niet slecht! Onderzoek: E-sigaret is niet toxische en net zo veilig als lucht E-sigaret niet slecht!
Dit zou betekenen dat het inademen van nicotine damp net zo veilig kan zijn als het inademen van lucht zijn voor de longen. De resultaten zijn niet volledig onverwacht. Niet bestaan de componenten van een e-sigaret aerosol de damp uit weinig of geen giftige bestanddelen, bleek al eerdere uit diverse analytische studies.
Goed nieuws: Geen formaldehyde in e-sigaret Acvoda.
Ook bij mij is er copd vastgesteld, maar bij laatste longonderzoek bleek de conditie van mijn longen verbetert te zijn. Leve de e-sigaret. 23 januari 2015 op 1815.: Voeg je verhaal aub toe bij http//acvoda.nl/dampverhalen/.: Echte verhalen van echte mensen helpen ons! 23 januari 2015 op 1739.: Ben een beginnende damper en inderdaad, alle negatieve publiciteit doet wel twijfelen om over te stappen op de e-sig ALS je niet even verder doordenkt. Het is m.i. de tabaksindustrie die hier achter zit, om zo veel mogelijk van hun handel te kunnen redden. Maar mijn logica was dat een verdamper nooit gevaarlijker kan zijn dan een normale sigaret, al is het alleen al dat de teer ontbreekt en er geen verbranding is.

Contacteer ons