Resultaten voor acupunctuur stoppen met roken

acupunctuur stoppen met roken
Stoppen met roken? Acupunctuur Geldrop.
Acupunctuur voor stoppen met roken. Pijnbestrijding met acupunctuur helpt! 5663 TA Geldrop. T: 06 10 64 51 16. Nieuwe verzekeringsvoorwaarden en vergoedingen 2018. Ingrid Stevenaar Acupunctuur Geldrop is officieel erkend lid Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur Alle rechten voorbehouden 2015. Realisatie website Steenstra Media Interessante links.
Ooracupunctuur Acupunctuur Heerenveen. Ooracupunctuur Acupunctuur Heerenveen.
Ooracupunctuur wordt vooral gezien als een moderne ontwikkeling in de acupunctuur. Ooracupunctuur werkt met reflexzones en is zeer effectief. Elk gebied van het lichaam correspondeert met een specifiek plekje op de oorschelp. Wanneer iemand bijvoorbeeld pijn heeft in een knie, zal de betreffende zone op het oor bij aanraking ook gevoelig zijn, meestal zelfs aan dezelfde kant van het lichaam. Door op die plek een naald te plaatsen neemt vaak de pijn al vrij snel af, en wordt bovendien meteen de corresponderende plek in het lichaam geharmoniseerd. Behalve deze reflexpunten zijn er nog tal van andere soorten punten op het oor, bijvoorbeeld punten die de hormoonhuishouding beïnvloeden, allergiepunten, honger punten, punten die het autonome zenuwstelsel harmoniseren, rustgevende punten, punten tegen rookverslaving, enzovoort. In de praktijk wordt ooracupunctuur vooral gebruikt bij pijnbestrijding, stress en angsten, stoppen met roken en als ondersteuning bij afvallen.
Acupunctuur: Stoppen Met Roken Zonder Ontwenningsverschijnselen!
Acupunctuur is een veelgebruikte methode om te stoppen met roken. Het kan helpen om de ontwenningsverschijnselen die optreden na het stoppen met roken te verminderen. Bij de behandeling plaatst de acupuncturist een of meerdere naaldjes op specifieke plaatsen in je huid, bijvoorbeeld in de oorschelp.
Stoppen met roken Acupunctuur Boxtel.
Acupunctuur is bij uitstek geschikt om die vervelende ontwenningsverschijnselen dusdanig te verminderen, zodat hierdoor het volhouden gemakkelijker wordt. Meestal worden ook verblijfsnaaldjes gezet deze naaldjes blijven in het oor zitten en zijn nauwelijks te zien of voelbaar, zodat de krachtige werking optimaal door blijft gaan. Ook kruiden kunnen een ware aanvulling zijn om het lichaam zo snel mogelijk te reinigen of om juist rust en ontspanning te geven. Zeker de eerste drie weken zijn heel belangrijk in dit traject. Daarnaast is het belangrijk om de geestelijke afhankelijkheid te doorbreken. Aan dit aspect wordt uiteraard uitgebreid aandacht besteed. Voorkomen van gewichtstoename. Omdat er bij veel mensen die willen stoppen met roken een grote angst is om aan te komen in gewicht, wordt u ook hierin serieus en doeltreffend begeleid, mocht dit een probleem zijn of worden.
Stoppen met roken Acupunctuur Brielle.
Acupunctuur is één van de meest effectieve methoden om te stoppen met roken. Vaak wordt gezegd dat stoppen met roken een kwestie van wilskracht is. Dat is slechts voor een klein gedeelte waar. Nicotine is een stof die zeer verslavend werkt, vergelijkbaar met heroine en cocaine.
Acupunctuur om te stoppen met roken? Bokt.nl.
Re: Acupunctuur om te stoppen met roken? Geplaatst: 20-08-05 2049.: Je moet zelf genoeg kracht hebben om te stoppen en dat is de enige manier om te stoppen, want als jij eigenlijk niet echt achter de keuze staat, dan zul je blijven roken.
Stop het roken, zet de stap Acupunctuur Bas van Dijk, lid NVA.
Rookverslaving Bas van Dijk 2019-01-12T0857420000.: Acupunctuur en stoppen met roken. Sinds 2001 begeleid ik als acupuncturist mensen met het stoppen met roken. Regelmatig komen via via tevreden clienten langs voor een behandeling in mijn praktijk in Amersfoort of Utrecht. Dit beschouw ik als een compliment.
Stoppen met roken met behulp van acupunctuur-praktijk ter Horst-Zelhem/Zutphen.
Gemiddeld zijn drie behandelingen binnen een periode van vier weken voldoende om met roken te stoppen. Het is belangrijk dat de patiënt gemotiveerd is om te stoppen. Indien u besluit om met behulp van acupunctuur te stoppen dan is het beter om.:
Stoppen met roken Acupunctuur Franeker.
Home / Uw klacht / Stoppen met roken. Vraag hier uw brochures over acupunctuur aan. Acupunctuur uitgebreid Acupunctuur algemeen Acupunctuur ademhalingsproblemen Acupunctuur blaasklachten Acupunctuur burn-out Acupunctuur hoofdpijn Acupunctuur hooikoorts Acupunctuur huidproblemen Acupunctuur klachten bij kinderen Acupunctuur maag en darmklachten Acupunctuur overgewicht Acupunctuur overgangsklachten Acupunctuur reumatische aandoeningen Acupunctuur RSI Acupunctuur rugklachten Acupunctuur slaapproblemen Acupunctuur sport blessures Acupunctuur vruchtbaarheidsproblemen Acupunctuur zwangerschapsklachten.
Behandeling bij Stoppen met roken met Acupunctuur.
Acupunctuur is daarvoor een goede methode. Daarnaast maak ik gebruik van de quantum biofeedback voor een desensibilisatie van het eigen sigarettenmerk. Deze combinatiebehandeling geeft goede resultaten. Voor het stoppen met roken wordt gebruik gemaakt van de ooracupunctuur, waarbij kleine naaldjes op specifieke punten op het oor worden aangebracht, Dit vermindert de behoefte aan nicotine, versterkt de wilskracht en vermindert de impuls om veel te gaan eten na het stoppen met roken.
Stoppen met roken door acupunctuur Limburg.
Hierbij doel ik op fysieke problemen of problemen rondom familie, vrienden of werk. Mijn advies hierin is om te stoppen met roken door acupunctuur wanneer deze situaties niet de overhand hebben. Neem een sigaret mee wanneer je naar mij toekomt.

Contacteer ons